U trendu

Vlasnik najvećeg polnog organa šokirao voditelje i publiku emisije (video)

Britanski voditelji Filip Skofild i Džozi Gibson svojski su se potrudili da svojim gledaocima opišu veličinu penisa njihovog gosta Džone Falkona, čiji je ‘ponos’ nešto veći od 35 centimetara u erekciji, upoređujući ga sa raznim stvarima, na primer s patlidžanom. Ali, Džona je odlučio da stane na kraj njihovim poređenjima, i pokazao im eksplicitnu fotografiju svog penisa uživo tokom emisije.

– Ovo je samo za vas, da ne morate više da zamišljate – rekao je Falkon voditeljima emisije ‘This Morning’ i ustao i pokazao im svoj pravi penis na ekranu telefona. Voditelji su bili poprilično šokirali viđenim, a njihove reakcije su postale hit na društvenim mrežama.

Neki gledaoci su ovaj potez ocenili smešnim, dok drugi smatraju da je sve bilo poprilično neukusno i čudno.

Džona se pre nekoliko godina pohvalio da mu je njegov polni organ pomogao da dospe u krevet nekih slavnih osoba s A-liste i dobitnica Oskara. Nažalost, naišao je i na neke neprijatnosti. Na međunarodnom aerodromu San Francisko 2012. godine obezbeđenje ga je zaustavilo i pretreslo jer su posumnjali da u pantalonama skriva eksplozivnu napravu.

– Objasnio sam da je to jednostavno moj penis. Proverili su tako što su mi stavili prah na ruke, mislim da to otkriva jeste li rukovali eksplozivom. Tada su mi rekli da je sve u redu i da sam slobodan – ispričao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.