U trendu

Vodila je ljubav svaki dan 365 dana, evo kako se provela

Nakon što sam se jednog dana pogledala u ogledalo u meni se nešto prelomilo, počela je svoju priču Britani Gibons, spisateljica i majka troje dece iz Velike Britanije.

Odlučila je, kaže, da vodi ljubav baš svaki dan, 365 dana za redom, i uspela je u tome. Opisala je svoje iskustvo i otkrila što je navelo na taj potez. Bilo je to pre nekoliko godina, ali pozitivne posledice oseća i danas.

Ovo je njena ispovest:

Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: „Šta moja mama radi u kupatilu?“. Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me zabrinjava. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam „Prekrivač će se u nekom trenutku pomaći, a svetla će ostati upaljena“. Iako, želela sam da se samo izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Seksali smo se i kad sam imala ciklus. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svojem telu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila, preneo je portal goodhousekeeping.com

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)