U trendu

Vodili ljubav na prozoru i pali sa 9. sprata: Muškarac preživeo (video)

Žena iz Rusije poginula je nakon što je pala s devetog sprata nebodera dok je imala žestok seks sa partnerom. Muškarac je preživio nakon što je sletio na nju.

Ova tragedija dogodila se u Sent Petersburgu 5. jula, kada je nesrećna 30-godišnja žena pronađena mrtva u podnožju stambenog naselja. Komšije su posvedočile da je tu noć kod njih u stanu bila ‘divlja’ zabava, prenosi Dejli Mejl.

Svedoci su videli i da je neko bacio televizor iz stana para, a nakon sa prozora su pali žena i njen 29-godišnji ljubavnik.

Žena je ostala na mestu mrtva, ali muškarac je preživeo jer su mu pad ublažili njeno telo i obližnje grmlje. Stanari su lokalnim medijima rekli i da se tada delimično obučen čovek ustao i ponovno se pridružio slavlju.

Kada je na lice mesta stigla policija, ekipa iz stana je navodno bacala krpe s prozora na njih, a prvi izveštaji govore da je ženu ubio televizor koji je pao na nju. Kasnije fotografije s mesta događaja pokazuju da je nesrećna žena bila gola od struka naniže, a nakon što su ispitani svedoci, policija je zaključila da je par vodio ljubav na prozorskoj dasci neposredno pre pada.

Još dva muškarca bila su u stanu kada se dogodila tragedija, ali veruje se da nisu umešani. Pokrenuta je istraga o ubistvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.