U trendu

Voditeljka kojoj su lice unakazili kiselinom pokazala kako izgleda posle stotina operacija

Voditeljka Kejti Pajper britanskoj javnosti poznata je devojka koja je 2008. doživela napad koji joj je zauvek promenio život, ali usput i pokazao da unutrašnja lepota i hrabrost nemaju cenu. Naime, devojci, koja je pre 13 godina proživljavala najlepše godine života kao uspešna i lepa voditeljka i model, kriminalac je bacio sumpornu kiselinu u lice, a sve je organizovao njezin tadašnji dečko Dejvid Linč.

Monstruozan čin koji ni u kojem slučaju nema opravdanja Kejti je ostavio slepu na jedno oko, a koža lica joj je bila sasvim uništena. Ali, Kejti nije odustajala već je zahvaljujući stotinama estetskih zahvata rekonstruisala lice i povratila zdravlje, a neretko se nađe i pred kamerama kao voditeljka.

Međutim, zbog ožiljaka koje ima u predelu vrata 37-godišnjakinja ne može pravilno da guta, a zbog gušenja hranom nedavno je i hospitalizovana i na kraju je podvrgnuta operaciji jednjaka. Ali, Kejti je zatim napravila ono o čemu priča britanska javnost – bez šminke i filtera, sasvim otvoreno i hrabro pokazala je svoje lice i poručila pratitiocima da se oseća dobro.

Mnogi su joj poželeli brzo ozdravljenje i ostavili poruke podrške zbog njene hrabrosti i volje koja zaista može da posluži kao inspiracija.

Progovorila kako bi pomogla drugim ženama

Ali, Kejti je bilo potrebno neko vreme da se oporavi od šoka i prikupi snagu kako bi mogla da krene dalje. Godinu i po dana nakon incidenta, voditeljka se krila od javnosti, nastojeći da zaleči traume. Na kraju, javno je progovorila o celoj situaciji, a sve kako bi pomogla ženama koje su žrtve nekog oblika nasilja.

Podsetimo, te 2013. godine 30-godišnja Kejti je bila na početku manekenske i voditeljske karijere kada je upoznala Danijela s kojim je vrlo brzo započela vezu. Susret se zaista pokazao zlokobnim jer je samo dve nedelje nakon poznanstva Danijel silovao i zlostavljao Kejti osam sati da bi kasnije poslao poznanika Stefana Silvestera da joj baci kiselinu u lice. Stefan i Danijel osuđeni su na zatvorsku kaznu, ali Stefan je pušten na slobodu 2018. godine.

Kejti je 2015. godine uplovila u bračnu luku s građevinskim preduzetnikom Ričardom Džejmsom Satonom, s kojim ima i dve ćerke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.