Za ovaj posao godišnja plata je 150.000 dolara: treba da radite samo ovo

Jedna bogata porodica iz Njujorka ima odličnu poslovnu ponudu – oni traže „domaćine“ koji bi se brinuli o kuvanju, čišćenju, deci i uređenju njihovog drugog doma, odnosno kuće koja se proteže na čak 2.787 metara kvadratnih.

Oglas je na sajtu Biznis insajder objavio Dejvid Jodovin, čija firma se bavi zapošljavanjem radnika za bogate individualce. On je rekao da ova porodica sa Aper Ist Sajda, bogatog dela Njujorka, traži dvoje zaposlenih „koji bi se brinuli da svi aspekti doma adekvatno funkcionišu u svakom trenutku“, prenosi Espreso.

– Većina naših klijenata su onih ‘jedan posto’ – imaju više kuća, privatne avione i nekoliko zaposlenih u svojim domovima – rekao je Jodovin.

Plata zaposlenih kreće se između 100.000 i 150.000 dolara, a oglas glasi ovako:

– Istaknuti par sa Aper Ist Sajda traži iskusan, organizovan i temeljan par domaćina koji bi nadgledali, upravljali i održavali njihovu kuću od 2.787 kvadrata. Ova pozicija uključuje useljavanje u kuću,a zaposleni će morati biti na raspolaganju vlasnicima kuće pet dana u nedelji. Dva dana će im biti slobodna. Kandidati moraju imati fleksibilan raspored. Slobodni dani u nedelji mogu se menjati jer je vlasniku nekretnine ovo drugi dom pa će mu morati biti na raspolaganju više sati.

Par će raditi kao čuvari nekretnine, brinući se da svi aspekti doma rade kako treba. Posao uključuje održavanje kuće, pranje rublja, kuvanje, posluživanje, upravljanje i angažiranje majstora pa i nadgledanje radova.

Idealni kandidati moraju imati iskustva u kuvanju zdravih obroka i poznavanje usluživanja. Ne sme im biti neprijatno posluživati vlasnike i njihovu porodicu. Par će biti na raspolaganju u kući, svesni kad su potrebni, a kad se trebaju povući. Smeštaj je osiguran u obliku posebne sobe i kupatila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.