U trendu

Žaba je simbol bogatstva: Ovaj test podsvesti otkriva koji je vaš put do finansijskog prosperiteta

Izaberite jednu žabu sa ilustracije

U drevnoj Kini žaba se smatrala simbolom bogatstva, mudrosti i dugovečnosti. Svaka osoba mora da pronađe svoj, jedinstveni put do bogatstva.

Možda vam u tome može pomoći i ovaj test podsvesti.

Izaberite jednu od ovih 16 žaba i pronađite svoj put do finansijskog prosperiteta.

Odgovore pogledajte u nastavku!

1. Izvor vašeg bogatstva je profesija povezana sa publicitetom i slavom. Za vas je važno da vodite računa o svom izgledu i dobrom ukusu. Moguće je da je vaš poziv novinarstvo, svet mode ili možda marketing. Nije isključena kreativna karijera pevača ili glumca.

2. Vaš izvor bogatstva ste vi sami. Vaše ideje i misli imaju neverovatan potencijal. Vi možete sebi da izmislite potpuno novu profesiju i u tome da blistate. Vaš um je racionalan, i veoma logično razmišljate. Verovatno biste se dobro snašli u nekoj sferi nauke. Nemojte da se plašite da izgovorite svoje mišljenje.

3. Vaš izvor bogatstva je vera. To nije nužno religija. Možete verovati u svoj san, svoju snagu, ali i u ljude oko sebe. Vaš profesionalni poziv bi mogao da bude bilo šta u vezi sa pomaganjem drugima, na primer posao profesora.

4. Vaš izvor bogatstva je rad u timu, u krugu istomišljenika. Možete raditi u kancelariji ili kod kuće ili postati šef sopstvenog preduzeća, ali u svakom slučaju, važno je da imate ljude bliske duhom: rođake, prijatelje iz detinjstva, supružnika, pouzdanog partnera. Ukratko, neko ko će uvek podržati vaše ideje i pomoći u teškim situacijama.

5. Vaš izvor bogatstva je apsolutno sve što je povezano sa udobnošću kuće. Volite udobnost svog doma, i najviše bi vas obradovalo kada biste mogli da steknete finansijski prosperitet baveći se svojim hobijem. Možete biti vlasnik lepe prodavnice ili kafića, baviti se tekstilnom industrijom, biljkama ili baštenskim alatom.

6. Vaš izvor bogatstva je aktivnost, akcija i napredak. Profesija za koju se odlučite mora biti povezana sa putovanjima i avanturama. Pored toga, važno je da vreme provodite u sportu. Ako vaš posao nije takav, onda odaberite sličan hobi.

7. Glavni izvor bogatstva je zabava. Najlakše biste se snašli u industriji zabave, ili kao televizijski voditelj. Volite da uživate u životu i ne možete da sedite za kancelarijskim stolom osam sati dnevno. Potreban vam je kreativan posao u okviru koga možete da se povremeno i opustite ili zabavite.

8. Izvor vašeg bogatstva su praznici i festivali. Možete da otvorite igraonicu i salu za proslave, da radite kao fotograf na proslavama ili da postanete muzičar. Pokazaćete se talentovanim dizajnerom, dekoraterom ili cvećarom.

9. Izvor bogatstva za vas jeste neverovatno snažna empatija. Možete postati dobar psiholog, mada vas u ovom slučaju možda bude ometala vaša prekomerna emocionalnost. Težite harmoniji. Bilo koji kreativan rad je idealan za vas. Milosrdni ste i uvek puni saosećanja prema onima koje život vređa.

10. Vaš izvor bogatstva je ljubaznost.  Verovatno ste previše strogi i izbirljivi prema ljudima, volite organizovanost i preciznost. Upravo zato biste se odlično snaši u sferi hotelijerstva, ili kao prodavac nekog luksuznog proizvoda.

11. Izvor vašeg bogatstva je vaše poslovanje. Da li je to povezano sa izgradnjom, monotonim kancelarijskim radom ili nečim trećim, nije važno. Na kraju krajeva, stalno treba da stvarate nešto novo, nešto što će služiti ljudima dugi niz godina. Ozbiljna ste i odgovorna osoba, znate da budete samokritični i naučite lekciju iz sopstvenih grešaka. Prilično ste dobar mentor i učitelj za one koji su mlađi od vas i tek počinju.

12. Glavni izvor bogatstva je sve što je povezano sa brzinom. To uključuje automobilsku industriju i sve u vezi sa vozovima i avionima. Vi ste moderna osoba, bitna vam je brzina, pouzdanost i kvalitet. Ponekad vam se čini da ste potpuno iscrpljeni od trke i da nemate vremena za život. U takvim trenucima vam je definitivno potreban predah.

13. Vaš izvor bogatstva je pružanje topline i radosti. Ne zadržavajte se na malim stvarima, neka to rade drugi. Vaš zadatak je da širite znanje i dobrotu. Imate najbolje namere i verotno biste bili izvanredan vaspitač ili profesor.

14. Izvor vašeg bogatstva je smisao za humor. U svakoj životnoj situaciji umete da budete komičar društva. U mnogim oblastima delovanja jednostavno ste nezamenljivi. Vaša pamet neće vam pomoći samo da pronađete prave prijatelje, već će biti i motor vaše karijere. Moguće je da je karijera pisca ili scenarste kao stvorena za vas.

15. Izvor bogatstva za vas je bilo koja profesija vezana za čistoću, čak donekle i sterilnost. Karijera lekara ili naučnika može biti uspešna. Vi obično morate da održavate svoje misli čistima, moralna ste osoba sa besprekornom savešću. Ne volite da lažete i volite da pomognete drugima.

16. Izvor vašeg bogatstva je u inostranstvu, u dalekoj zemlji. Inače, more će uvek igrati veliku ulogu u vašem životu. Stoga je najbolje ako su vaš posao ili hobi povezani sa vodom. Ali ne morate nužno postati ribar ili vodoinstalater. Jednostavno možete razmišljati o tome da li treba da se isprobate kao turistički vodič ili da li vas poziv čeka u nekoj mediteranskoj državi.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar