U trendu

Zaboravite na vijagru: Ovaj sastojak iz frižidera podiže seks na potpuno novi nivo

Istraživanje otkriva: Čokolada – ključ za bolji seksualni život!

Nova studija otkriva tajnu omiljenog pića koje poboljšava izdržljivost u seksu. Iako mnogi uživaju u njemu zbog ukusa, čini se da ima i skrivene prednosti za dobar seks, prenosi b92.net.

Ako ste ikada tražili način da začinite svoj seksualni život, odgovor bi mogao biti u vašoj šolji tople čokolade pre kreveta. Nova istraživanja otkrivaju da je ovo slatko piće postalo omiljen izbor mnogih odraslih pre „akcije“.

Umesto da posežete za komplikovanim rešenjima ili skupim afrodizijacima, možda je sve što vam treba već u vašem omiljenom napitku. Rezultati ankete sprovedene na 2,000 odraslih otkrili su da je vruća čokolada prvi izbor za 19% ispitanika.

Ovo otkriće ne čudi, s obzirom na to da čokolada ima dugu istoriju kao afrodizijak. Osim što je slatkog ukusa, čokolada sadrži aminokiselinu L-arginin, koja može poboljšati protok krvi i povećati osetljivost na dodir, što vodi do intenzivnijih intimnih trenutaka.

Dakle, umesto da tražite neka druga rešenja za svoj seksualni život, možda je sve što vam treba već u vašem frižideru. Sipajte šolju tople čokolade, pustite da vas opusti i pripremi za nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.