Zagarantovano bez stresa pre odlaska na godišnji odmor: Trik koji menja život

Evo kako možete da se oslobodite stresa pred odlazak na godišnji odmor, ovaj trik menja život!

Planiranje godišnjeg odmora na vreme je ključno. Napravite detaljan spisak obaveza i postepeno ih završavajte. Ovo nije samo solo misija – raspodelite zadatke među svima koji idu na putovanje. Što pre završite sve, manje ćete se brinuti pred put.

Obavestite kolege o svojoj odsutnosti i delegirajte zadatke. Zapocnite odmor nekoliko dana ranije kako biste se odvikli od radne rutine i poslovnih obaveza. Automatski odgovor na mejlu je odličan način da ljudi znaju da niste dostupni.

Finalne pripreme obavite ranije. Operite veš, kupite sve što vam je potrebno, pripremite stranu valutu i osigurajte da je sve spremno za odlazak. Razmišljajte unapred o svemu što može biti potrebno kako biste izbegli poslednji trenutni stres.

Opustite se par dana pre polaska. Koristite dan ili dva da se opustite – slušajte opuštajuću muziku, čitajte knjigu ili gledajte omiljenu seriju. Isključite se iz svakodnevnih obaveza kako biste se mentalno pripremili za odmor.

Ovi koraci i pokoji trik će vam pomoći da se opustite i maksimalno uživate u zasluženom godišnjem odmoru bez dodatnog stresa.

(danas.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.