Zanosna crnka stala ispred kolone vozila u centru Beograda i sve se zatreslo (video)

Juče su treći dan zaredom u centru Beograda održani protesti taksisata, a onda se pred kolonu vozila u ulici Kneza Miloša izašla Zorica Antić i svojim performansom zatresla bukvalno ceo region.

Pažnju je privukla tverkovanjem pred kolonom automobila, a prolaznici koji su se tu zadesili gledali su bez treptanja ovu zanosnu 32-godišnju crnku.

Ova plesačica iza sebe ima plesnu karijeru dugu 25 godina, a vrlo je aktivna na društvenim mrežama, te je na Instagramu prati 57 hiljada ljudi.

Njeno tverkovanje na blokiranim gradskim ulicama bilo je zbog snimanja kadrova za njen novi spot, ali je taj nastup izazvao podeljena mišljenja, a Zorici je stiglo i mnogo negativnih komentara, prvenstveno od ženskog dela publike.

Za one devojke koje njen ples nazivaju vulgarnim i erotskim ona je imala oštar odgovor.

View this post on Instagram

Godine, ta brojka nema veze sa zrelošću, ima sa tim kako si vaspitan i kakav si čovek, kako si sebe izgradio, da li su tvoji prijatelji ponosni na tebe, koliko zaista vrediš… Moram da vas razočaram da vi što pišete negativne komentare vezane za mene o dogadjaju juče za vreme demonstracija, da me ne dotiču ni najmanje. Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa. Takve vas niko neće voleti! Ja sam ona vrsta žene koja se bori za ono što voli, ples je moja prva ljubav, moj način života, ja sam se izborila za svoj tron na plesnoj sceni, o meni se piše o meni se priča. Obrazujte se malo o tome šta je TWERK, a ovo što sam ja juče uradila 99,9% vas ne bi imalo muda!!! Ugodno veče vam želim! Širite ljubav, mržnja nikom ništa dobro nije donela!!! Uskoro novi spot #djokaton #burazdjans

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

– Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa. Takve vas niko neće voleti. Ne bih da vas još više kompleksiram, ali fakultet sam završila 2011. – napisala je ona, između ostalog na Instagramu pored snimka svog tverkovanja, koji je do sada pogledan 26 hiljada puta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.