U trendu

Zapalila Instagram: Ruskinja ISTA Anđelina Džoli (foto)

Zvezda Instagrama Alina Carahova, poreklom iz Severne Osetije, nedavno je zapala za oko nekolicini korisnika interneta zbog svoje očigledne sličnosti sa poznatom američkom glumicom Anđelinom Džoli.

View this post on Instagram

💞

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Dok neki korisnici društvenih mreža hvale neverovatan izgled ruske lepotice i dive se njenoj sličnosti sa holivudskom slavnom glumicom Anđelinom Džoli, postoje i oni koji tvrde da je njen izgled samo proizvod plastične hirurgije.

Uprkos činjenici da njenih pratilaca trenutno ima relativno malo (manje od 20.000), čini se da je sve više ljudi počelo da primećuje njen lep izgled i šarm.

Komentarišući fotografije koje je objavila na mreži, Alinini obožavaoci pohvalili su njen izgled i zamolili je da otkrije tajnu svoje lepote.

Međutim, njeno pojavljivanje na društvenim mrežama privuklo je veliki broj kritizera, od kojih neki ističu da je Alinin izgled samo proizvod plastične hirurgije.

View this post on Instagram

💓

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Prema lokalnim medijima, Carahova živi relativno skromnim životom koji se ne može uporediti sa glamurom holivudske poznate ličnosti. Carahova, kako se navodi, većinu deo svog vremena posvećuje odgajanju sina.

(Sputnjik)

7 komentara
 1. Anonimni

  Hahaha ma kako da neee….izguglajte Čelsi Mar devojka koja je prava dvojnica jer je prirodna…ova osoba jeste lepa ali ova komercijalna sminka uh na svakom koraku.Muka mi.

 2. Anonimni

  Lepsa svakako

 3. koka

  Šteta. Ne vidi se koliko je stvarno, PRIRODNO, lepa! Usne napumpane.. pitanje koliko je imala operacija! To nije PRAVA LEPOTA

 4. Anonimni

  Slažem se

 5. FILIP

  Da neka zenska osoba, zaista lici na obozavanu Andzelinu Zoli,to bi bilo velicanstveno.Devojka je moze se reci lepa,ali nema nikakve slicnosti sa boginjom lepote,Andzelinom.Sto se tice usana,ima slicnosti,ali se vidi da je izvrsena korekcija usana.Kod holivudske dive,sve je prirodno,od malog prsta na nozi,do hiper seksi usana i ociju koje bi i mtvog vratile u zivot……kada bi ga duboko pogledala….

  1. AA ( americki alah)

   tvoja lepotica je anorekticna i plasticnog lica, usne debele kao u kravetine……

 6. Anonimni

  Baš je to velika čast ličiti na Džolijevu. FUJ !

Napišite komentar