U trendu

Započnite dan na najbolji način: Seks za dobro jutro!

Doživljaj orgazma ujutru može značajno poboljšati vaše raspoloženje i učiniti da ceo dan bude bolji. Kada jutro počne dobro, taj osećaj se prenosi i na ostatak dana.

Neki ljudi veruju da vreme i mesto seksa nisu toliko važni, sve dok je redovan, opušten i strasan. Ipak, jutarnji seks ima svoje specifične prednosti i može biti posebno iskustvo.

Evo osam razloga zašto je seks za dobro jutro odličan izbor:

1. Probudiće vas i osvežiti: Ujutru ste odmorni i sveži, za razliku od večeri kada ste umorni od radnog dana. Seks ujutru poboljšava cirkulaciju i razbuđuje vas.

2. Pozitivan početak dana: Orgazam ujutru poboljšava vaše raspoloženje i dan. Kada jutro počne dobro, pozitivna energija vas prati tokom celog dana.

3. Dodatno uzbuđenje: Pre posla, možda imate samo 10 minuta za brzi seks. Ovaj kratak, ali intenzivan trenutak dodaje uzbuđenje za jutro i predstojeći dan.

4. Potpuno opuštanje: Tokom slobodnog vikenda, nema ništa bolje od dugog opuštanja u krevetu nakon strasnog seksa. Ovo ojačava vezu između partnera.

5. Osećaćete se seksi ceo dan: Bez obzira na to šta nosite ili da li imate šminku, osmeh na licu će pozitivno uticati na vašu okolinu. Bićete puni serotonina, hormona sreće.

6. Veća produktivnost: Jutarnji seks je odličan pokretač produktivnosti za uspešan dan. Kada ste srećni i zadovoljni, radite bolje i brže.

7.Nezaboravno iskustvo: Zamislite seks u ranim jutarnjim časovima, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, i čuje se samo cvrkut ptica. To je zaista posebno iskustvo za dobro jutro..

8. Ukusniji doručak: Nakon jutarnjeg seksa, vaše telo će biti aktivirano i spremno da uživa u doručku. Doručak je i dalje najvažniji obrok u danu, a nakon seksa biće još ukusniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.