U trendu

Zaradila 2 miliona evra od trikova za čišćenje: Bivša frizerka je najpoznatija domaćica na svetu

Možda čišćenje kuća nekome deluje kao pravi zamoran posao, ali neko ne samo da uživa u tome, već i savršeno zarađuje.

Koliko se može zaraditi na Internetu i to od čišćenja kuće? Skoro dva miliona evra? Čini se da je to nemoguće.

A upravo je tako nešto postigla Sofija Hinčlif, koja u 31. godini ima biznis na Internetu vredan 1,750.000 evra. To uključuje Instagram, Youtube i TikTok, društvene mreže na kojima je poznata pod nadimkom  MisizHinč (na engleskom, MrsHinch) i na kojima objavljuje svoje savete za čišćenje kuće.

Sve je počelo 2018. godine, kad su muž i ona kupili kuću. Bio je to prvi, zaista njihov dom i ona se toliko unela u uređivanje da je počela da slika razne detalje u enterijeru i sa tim slikama otpočela Instagram nalog. Vrlo brzo su pratioci počeli da je hvale, a ona da deli svoje savete o čišćenju i sređivanju doma.

Sofija pati od anksioznosti pa joj ribanje i glancanje pružaju smirenje i zadovoljstvo, a vrlo brzo broj njenih pratilaca se toliko povećao da su  joj razni brendovi ponudili profitabilne reklamne kampanje.

Prava armija zaljubljenika u dom i veštine „gospođe Hinč“ danas ostavlja i svoje savete na njenim profilima, a Sofija kaže da je beskrajno srećna zbog razvoja situacije koji uopšte nije očekivala. Prethodno je radila kao frizerka, pomoćnica u dečjem produženom boravku, kao i u kol-centru a sada je jedna od vodećih influenserki u ovoj vrsti sadržaja na internetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.