Zaronio pod more i zaprosio devojku: Nije doživeo da čuje njen odgovor (foto)

Da svaka priča nema srećan kraj, složila bi se i Keniša Antoin, verenicatragično preminulog Stivena Vebera koji je umro tokom romantične prosidbe u moru.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to…

Gepostet von Kenesha Antoine am Freitag, 20. September 2019

Zajedničko putovanje njihovih života trebalo je da im zauvek ostane u sećanju kao dan veridbe, a umesto toga će ga nesrećna devojka pamtiti kao dan kada se verila i izgubila verenika.

Na snimku, koji je Stivenova devojka podelila na svom Fejsbuk profilu, vidi se da je momak priredio nezaboravnu prosidbu. Zaronio je s papirom na kojem je bila poruka za Kenišu gde izražava svoju ljubav prema njoj i moli je da mu postane žena.

„Ne mogu dovoljno dugo da držim dah da ti opišem sve što volim na tebi“, pisalo je, između ostalog, na pismu.

Poruku je prislonio na prozor sobe kućice na vodi u kojoj su bili smešteni na odmoru. Sudeći prema objavi njegove devojke, Veber se utopio nekoliko trenutaka nakon toga.

„Nisi uspeo ni da čuješ moj odgovor. Da, da! Milion puta: „Da“! Najlepši dan naših života pretvorio se u najgori. Ovo je užasan preokret. Samo nekoliko dana pre svoje smrti si mi rekao da si video nekoliko ljudi obolelih od raka i da je ovo putovanje jedinstvena avantura koju iskusiš pre nego što umreš“, stoji u objavi od neutešne verenice. Dodaje da i dalje voli Stivena i da će ga zauvek voleti. „Poznavajući Stivena kao ljubitelja crnog humora, on sigurno sada nekome prepričava kako je kraljevski zeznuo prosidbu i umro pokušavajući da izvede nešto posebno“, stoji na kraju objave.

Napišite komentar