Zato ste usamljeni: Prvo što ugledate na slici otkriva zašto još uvek niste pronašli srodnu dušu

Jedina stvar koja je strašnija od zaljubljivanja je ideja da ceo svoj život provedete sami.

Svi znamo da do toga neće doći. Znamo da je naša osoba negde tamo, samo moramo da prođemo kroz močvaru užasnih partnera da bismo ih pronašli.

Međutim, ponekad nisu samo drugi ljudi koji stoje između nas i trajne ljubavi koja će izdržati test vremena – ponekad smo mi sami.

I kao što će ovaj test ličnosti otkriti, vaše ponašanje može biti odgovorno za vašu usamljenost.

Sve što treba da uradite je da pogledate sliku ispod, obratite pažnju na ono što prvo vidite, a zatim pročitajte šta ono što ste videli otkriva o razlozima vaše usamljenosti.

Bez obzira kakvi su vaši rezultati, ohrabrite se! Proći ćete sa druge strane sasvim dobro – ključ je u poznavanju sebe.

Mesec

Ako ste prvi primetili Mesec – žudite za intimnošću i verujete da je to iskustvo koje će vas samo učiniti boljom osobom. Ipak kada je u praksi reč o spuštanju ograda oko svog srca i otvaranje kapije vašeg života za nove ljude, vi se jednostavno povlačite u sebe. Otvorite svoje srce, neka bude slobodno, raširenih krila se krećite kroz ovaj život i dosegnućete visinu kakvu želite. Vreme je da brod svog života pustite sa pristaništa nepoverenja i prepustite se talasima – promenama u ljubavi.

Kit

Ako ste prvo videli kita – osećate se usamljeno jer ste fokusirani često samo na sebe. Ljubav ponekad znači stavljanje tuđih potreba iznad svojih, i to važi za oba partnera. U ljubavi je potrebno da saslušate drugu stranu, pokažete nežnost i trudite se da pronađete kompromis. Ne možete da igrate ovu igru samo po svojim pravilima. Ljubav zahteva komunikaciju, dogovor i jednakost. Kada ovo osvestite u sebi, veze će imati više uspeha.

Surfer

Ako ste prvo primetili surfera – on simbolizuje slobodan duh. Ako ste prvi primetili surfera, osjećate se usamljeno jer se „plašite da budete vezani“. Ljubav vam vjerovatno ne izgleda oslobađajuće kao otvoreno nebo. Umesto toga, vi vidite ljubav kao plimu koja vas tera da spustite jedra. Sačekajte da oluja u vama prođe i strahovi iščeznu sledeći put kada se uplašite vezivanja. Pre nego što pobegnete, podsetite sebe da je vezivanje vaša odluka i da vi imate sposobnost da stvarate život kakav želite. Kada se otvorite u ljubavi za nove stvari, nekome pružite svoje srce, to bi mogla biti savršeno ispunjena životna misija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.