Zavisnica od heroina za tri meseca doživela neverovatnu transformaciju (foto)

Svaka zavisnost je razarajuća. Bilo da je reč o drogi, alkoholu, cigaretama, hrani ili nečem drugom, ona uništava život i zavisnika i njihovih porodica.

Veoma važna je i pomoć profesionalaca, a jedna emisija u Velikoj Britaniji pruža upravo to zavisnicima.

Šou Džeremija Kajla pomogao je do sada mnogim ljudima da se izbore sa demonima prošlosti,  a među njima je i 32-godišnja Kristi, koja je u emisiju došla na nagovor majke Dominike.

Kristi je bila 15 godina zavisna od heroina i kreka i da bi platila drogu rasprodala je sve dragocenosti iz kuće, a majka veruje da je počela i da se bavi prostitucijom kako bi zaradila novac za drogu.

Kada se prvi put pojavila pred kamerama, Kristi je bila premršava, sa upalim očima i podočnjacima, ispijena i slomljena od droge. Producenti su zavnisnicu poslali na tri meseca u komunu gde se uz sručnu pomoć odvikavala. Uspela je da se oporavi i devedeset dana kasnije pred gledaocima se pojavila potpuno drugačija Kristi od one koju su imali prilike da vide.

“Prva noć u komuni je bila neverovatno teška jer se moje telo rešavalo otrova. Proces detoksikacije je veoma  iscrpljujuć”, izjavila je.

“Isprva nisam bila optimistična i osećala sam se jadno, ali sad sam stabilna. Bilo je teško, ali uz podršku sam bolje”, dodala je Kristi, koja je dokazala sebi, porodici, prijateljima i drugim zavisnicima da postoji svetlo na kraju tunela.

Gledaoce emisije njena transformacija je šokirala.

“Wow, apsolutno neverovatno”, “Kapa dole za Kristi”, neki su od komentara koje su ostavili na Tviteru posle prikazivanja emisije u kojoj je bivša zavisnica pojavila nasmejana i srećna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.