U trendu

Zavisnica od seksa spavala s više od 700 muškaraca, ali jedna noć joj je promenila život

Australijanka Belinda ‘Love’ Rajger bila je zavisnica od seksa i spavala je s više od 700 muškaraca. U nedavnom intervjuu za Mail Online otkrila je kada je dotakla dno.

Belinda je priznala da joj je intimni odnos bio stalno na pameti, čak i u trenucima kada je, na primer, kupovala namirnice u prodavnici. „Kupovala bih namirnice i mislila u sebi: ‘Oh, zanima me da li bi čovek ispred mene bio zainteresovan za seks…“

Belinda je većinu svojih partnera, među kojima su bili i muškarci i žene, pronalazila u barovima i noćnim klubovima, gde je čak napuštala svoje prijatelje u pokušaju da ‘zbari’ nekoga.

Tvrdi da nikada nije imala samopouzdanja. „Čim bih izašla, pomislila bih: ‘Gde je zgodan muškarac? Zbog seksa sam se osećala voljenom. Ljubav je zaista ono što mi je nedostajalo u životu“, rekla je Belinda.

Otkrila je da je dotakla dno kada je jedan njen partner postao nasilan tokom jednog njihovog seksualnog susreta.

„Kada me gurnuo niz stepenice i zaključao u garažu, imala sam masnicu na oku i mislili su da mi je ruka slomljena. Otišla sam na posao, a šef me poslao kući. Došla je policija i rekli su da zbog toga što je imao ogrebotinu na ruci od mog prstena, nakon što sam pokušala da ga skinem sa sebe, mogli bismo oboje u zatvor zbog nasilja u porodici“, tvrdi Belinda.

Taj događaj je označio prekretnicu u njenom životu i Belinda je počela da preispituje sebe – svoje emocije, percepciju ljubavi i seksa.

Pokrenula je posebne programe za „isceljivanje“, u kojima druge uči kako da izgrade samopouzdanje i kako da uspostave zdrave odnose pune poštovanja.

„To je bila moja životna prekretnica. Pomislila sam da moram da pomognem sama sebi. Tako je počelo moje putovanje i to je bila vrlo brza transformacija. Jednom kada se odlučite na promenu, to se događa vrlo brzo. Nisam znala da sam zavisna od seksa sve dok nisam zalečila svoju traumu“, zaključila je Belinda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)