Zbog ćelavosti je ostao bez posla i žena, a pogledajte ga nakon transplantacije kose

Gubitak kose značajno utiče na samopouzdanje, a dokaz tome je i Englez Skot Vestvud, glumac po zanimanju, koji je pre deset godina počeo da ćelavi, a sada o tome priča na društvenim mrežama. Nakon nove transformacije, postao je veoma popularan.

Iako je počeo da se šiša na kratko, efekat povlačenja uticao je na njegovo samopouzdanje. Izgubio je mnoge glumačke projekte, a čak ni žene nisu htele da se zabavljaju s njim zbog njegove ćelavosti.

@novocabelohair

@Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo

♬ Magic (Instrumental) – Jon Worthy

Uspešna transplantacija kose

„Ne prepoznajem se u ogledalu bez kose, iako dugo nemam kosu i brijem glavu. Kad pomislim na sebe, vidim momka sa gustom kosom“, priznao je on i dodao da često je zbog ovoga nosio kačket. Mnogi su mu govorili da treba da prihvati sebe onakvog kakav jeste, ali to ga nije obradovalo. Kako bi povećao svoje samopouzdanje, odlučio je da se posavetuje sa frizerom Robom Vudom u vezi sa transplantacijom kose.

Na video snimku na društvenim mrežama vidi se Skot kako sedi i govori: „Gubitak kose je van vaše kontrole. Mnogo ljudi mi kaže da je samo obrijem i prihvatim.“ Frizer Rob je razumeo njegov problem i ubedio ga u pravo rešenje. Na snimku se zatim vidi da Skot uklanja naočare koje nosi i izgleda prijatno iznenađen kada vidi kosu na glavi.

„Ovo će promeniti moj život, već vidim. Ne mogu da verujem, oduševljen sam“, rekao je. Video je objavljen na TikTok-u i naišao je na pozitivne reakcije. Žene su mu rekle da je promena velika i da sa kosom izgleda 20 godina mlađe i lepše, piše News18.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.