Zbog onog što je uradila na svadbi prijateljice svi je optužili da je sebična

Jedna Britanka otkrila je na Reditu da je na venčanju svoje prijateljice otkrila svima da je trudna nakon što su se ona i suprug pet godina mučili da dobiju dete i da su joj zbog toga neki jasno poručili da je sebična.

Vest je na venčanju otkrila svojim prijateljima sa fakulteta, zbog čega je nevesta poludela i optužila je da joj je – ukrala njen dan.

„Suprug i ja već pet godina pokušavamo da dobijemo dete. Najpre je njemu dijagnostifikovan nizak broj spermatozoida, a onda i meni endometrioza što je naše šanse za prirodno začeće svelo na minimum. Odlučili smo da pokušamo još ovu godinu pa da usvojimo ako ne uspemo. Ipak sam ostala trudna. Treba da se porodim u avgustu. U januaru se udavala jedna moja prijateljica. Imamo veliku grupu prijatelja i svi živimo daleko jedni od drugih pa se retko vidimo, a vest o trudnoći sam želela da podelim uživo sa svima, ne preko telefona. Nisam imala veliku objavu, išla sam od osobe do osobe i rekla, privuklo je nešto malo pažnje, ali ništa masovno“, ispričala je buduća majka na Reditu.

Dodala je da se mlada jako naljutila i odvukla je sa strane da joj prigovori. „Izvinjavala sam joj se, ali nije pomoglo“, požalila se.

Međutim, ni na Reditu nije dobila utehu. „To nije tvoj dan i nije vreme da se ljudi fokusiraju na tebe. Trudnoća ti ne daje pravo da otmeš nekome dan“, „Prijateljica se s razlogom naljutila“, „Trebalo je da sačekaš i sutradan kažeš ljudima, ne mogu da verujem da neko može biti toliko sebičan“, „Očigledno si znala da je tvoja vest velika kad si htela svima da kažeš uživo, zašto nisi sama organizovala neku zabavu onda i objavila to?“ pisali su ostali korisnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.