U trendu

Žena dobila dete sa 13-godišnjim sinom prijateljice, njen muž znao istinu

Jedna 31-godišnja žena uhapšena je u italijanskom gradu Prato u regiji Toskana. Određen joj je kućni pritvor, a sve zbog sumnje da je otac njenog sedmomesečnog deteta dečak star samo 13 godina.

Kako prenose italijanski mediji, otac deteta je navodno imao samo 13 godina kada je žena počela da spava sa njim, a danas ima 14 godina. Pod istragom je i suprug žene koji je znao da dete nije njegovo, ali ga je priznao. Par ima i sina starog 11 godina, ali policija istražuje da li je i to dete suprugovo ili ga je žena rodila nakon eventualne afere s nekim znatno mlađim.

Vlasti su slučaj počele da istražuju početkom marta. Korijere del Sera piše da im se obratila majka dečaka, rekavši da je njemu porodična prijateljica davala časove engleskog.

– Moj sin je postao nervozan, sve manje je jeo, loše je učio. Pitala sam ga šta nije u redu. Rekao mi je da je kriva ta žena, da ga želi za sebe. Rekao mi je da više ne želi da ide kod nje i da dete koje je upravo rodila nije suprugovo već njegovo – rekla je majka dečaka.

Osumnjičena je u kućnom pritvoru od utorka. Na njenom kompjuteru policija je pronašla dečju pornografiju. Tužilac Đuzepe Nikolsi je rekao da je žena dečaku slala poruke. Pretila je da će se ubiti jer je dečak hteo da prekine vezu sa njom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.