U trendu

Žena krišom snimala muža: Nije mogla da veruje šta radi sa bebom (video)

Mame retko ostavljaju svoje bebe same sa nekim drugim, ali i kada se dese momenti da ih čuvanje bake, tetke, dadilje ili očevi, uvek im se vrti misao po glavi – šta rade sa njima? Mama Stefani želela je da proveri upravo to.

Postavila je u sobi skrivenu kameru da bi videla na koji način će suprug čuvati njihovog sina, dok se ona ne vrati posla. Kada je pogledala snimak po povratku kući – bila je šokirana, ali pozitivno!

Budući da nije očekivala od muža da će se baš sa toliko puno pažnje i strpljena posvetiti sinu, ostala je bez teksta. Mada je sumnjala u njega, ovim potezom ju je razuverio za sva vremena.

Sve dok su bili sami, nije skidao pogled sa njihovog deteta. I ne samo to, sa puno emocija i nežnosti su provodili divno vreme igrajući se, praveći „nered“ sa igračkama, mazeći se, svirajući.

Kvalitetno vreme koje se provede sa decom je nenadoknadivo i predstavlja temelj razvoja njihove ličnosti. Zato, dragi roditelji, zaboravite na sva tehnološka pomagala i posvetite se svojim mališanima na pravi način, to se jedino ne zaboravlja.

Psihološkinja i psihoterapeutkinja Marija Rot potvrđuje kako je uloga majke neosporna od samog začeća deteta, ali naglašava kako je i odnos s ocem veoma važan za emocionalni, socijalni i intelektualni razvoj deteta, pa se njegova uloga nikako ne sme potceniti, prenosi Nportal.

Otac je, takođe, odgovoran za stanje u kojem se nalazi majka, zbog toga predstavlja ključnu figuru odgovornu za zdravlje cele porodice. Ako je žena zbog muža konstantno nervozna i pod stresom, sve se to prenosi na dete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)