U trendu

Žena otkrila rupu u sistemu i 510 puta natočila gorivo da nije platila ništa

Nakon što je benzinska pumpa dobila nove računare za naplatu, 45-godišnja žena iz Linkolna, Nebraska, SAD, otkrila je da može dobiti besplatnu dopunu ako dva puta zaredom provuče svoju karticu lojalnosti na pumpi. Ovu grešku je koristila skoro godinu dana i 510 puta je dopunila gorivo bez plaćanja, pri čemu je na benzinskoj pumpi pričinjena šteta od skoro 28.000 dolara, piše HAK.

Ova žena je primetila da je pumpa prešla u demo režim prvi put kada je dva puta zaredom prevukla karticu lojalnosti operatera pumpe. U demo režimu, dozator je radio bez punjenja. Žena je iskoristila ovu grešku između novembra 2022. i juna 2023. Žena je koristila svoju karticu lojalnosti nekoliko puta dnevno i koristila je za dopunu goriva drugim vozačima kojima je naplaćivala gorivo sa popustom (kako ih je predstavila).

Pošto kartica lojalnosti nije pravilno korišćena, nije prikupljala nagradne poene. Međutim, benzinska pumpa je kontaktirala policiju jer njeni računi nisu bili uredni. Posle istrage, Tompsonovu su pronašli preko kartice lojalnosti, a njen identitet su potvrdili na kamerama benzinske pumpe. Kada ju je policija kontaktirala, ona je tvrdila da je pumpala gorivo po sniženoj ceni, ali je 6. marta uhapšena i držana uz kauciju od 7.500 dolara od strane sudije do suđenja 11. aprila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.