Žena podelila teoriju da ‘nikada zapravo ne umiremo’, ljudi ostali u šoku (video)

Od svih životnih misterija, teško ćete pronaći neku veću od smrti. Uprkos tome, prirodno je zapitati se šta sledi. Ali, to nije nužno pitanje o kojem biste želeli da razmišljate. U videu koji je zaprepastio korisnike društvenih mreža, korisnica TikToka, @joli.artist, sugerisala je kako je moguće da nikada stvarno ne umremo, pozivajući se na teoriju kvantne besmrtnosti i tumačenje mnogih svetova fizičara Hjua Evereta, prenosi Mirror.

Džoli je objasnila da neke teorije sugerišu da je moguće da svest nikada ne doživi smrt. ‘Umesto toga, kad god umrete u jednom svemiru, vaša se svest samo prebacuje u paralelni svemir gde preživljavate’, tvrdi ona. Dakle, ako sledite sličan način razmišljanja, možda nećete posmatrati nijedan apokaliptični događaj na potpuno isti način na koji biste inače.

@joli.artist

#mandelaeffect #apocalypse #atworldsend #quantumphysics #quantumimmortality #ChimeHasYourBack #manyworlds

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh

‘Nakon što se dogodi neizbežna apokalipsa, sledeći dan ćete se probuditi u novoj stvarnosti i neke uobičajene stvari biće vam neobične’, nastavila je pozivajući se na ‘Mandela efekt’ o kojem se često raspravlja. Želeći da potvrdi svoju tvrdnju, Džoli je dodala: ‘Ono što govorim je da se Zemlja verovatno uvek raspada, a naša svest se samo prenosi u drugi paralelni svemir – i onda još jedan, i još jedan. Koliko znate, apokalipsa se verovatno već dogodila sinoć…’.

Kao što možete očekivati, nije lako shvatiti tvrdnju da bi se apokalipse mogle događati svaki dan pod pretpostavkom da se slažete s teorijom. Komentatori su brzo raspravljali o njenoj teoriji, a neki su sugerisali da bi radije saznali da je teorija pogrešna, jer su se osećali uznemireni njenim navodima.

Jedna osoba je napisala: ‘Pomisao da nikada neću moći umreti je izuzetno depresivna i zadaje mi glavobolju’. Druga je dodala: ‘Stalno razmišljam o ovome i kako je tužno što naša porodica u jednoj stvarnosti živi bez nas jer smo umrli u njihovoj vremenskoj liniji’, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.