U trendu

Žena pokazala genijalan trik kako da otkrijete vara li vas partner, pokazuje nepobitan fizički dokaz (video)

Korisnica TikToka Andrea Lopez podelila je svoj genijalan trik kako da otkrijete vara li vas vaš muškarac ili ne – a sve što vam je potrebno je lepljivi valjak za skupljanje mrvica i dlaka s odeće. Njegova cena je oko 100 dinara, a osiguraće fizičke dokaze prevare, naravno ukoliko ona postoji, tvrdi Andrea.

U svom video snimku, ova devojka kaže: ‘Dame, ako želite da saznate vara li vaš muškarac, kupite jedan ovakav valjak i pređite njime po njegovom tepihu.’

Tada se može videti kako Andrea radi upravo to, kotrljajući beli valjak do svakog centimetra tepiha. Kad ga podigne, otkriva da je hrpa crvenih dlaka zalepljena za valjak. Zastajući, kaže, ‘wtf’, pre nego što je istakla da je njena kosa crna.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny

♬ original sound – Andrea Lopez 💗

Potpisujući svoj video, ona dodaje: ‘Moraće neke stvari dobro da mi objasni’.

Njen praktični savet brzo je postao viralan, prikupivši preko 3,6 miliona lajkova i hiljade komentara zahvalnih devojaka.

„A možda je sestra crvenokosa“, napisali su neki, dok je jedan muškarac šaljivo prokomentarisao ‘Čini mi se da ćemo nakon ovoga svi biti samci’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.