U trendu

Žena pokazala kako da sami sebi ‘pročitate sudbinu’ iz dlana i oduševila milione ljudi

Linije na našim dlanovima otkrivaju mnogo toga o našoj ličnosti i tome kakvi smo na poslu, u životu, ali i u ljubavi.

Stručnjak kineske kulture, Mia Yilin otkrila je na TikToku šta znači pojedina linija na dlanu. Svojim je objašnjenjem oduševila milione korisnika, koji su sami sebi mogli  da’pročitaju sudbinu’.

@mia_yilin

What your palm line say about your love life #palmreading #entertainment #relationship #fortune#funfacts#trending #love #fengshui#china#chinese#chinesewithmia#mia_yilin#fyp#fypシ#Asian

♬ original sound – Mia Yilin 💖

Ljubav – linija srca

– Ljubavna linija počinje ispod malog prsta i ide preko dlana prema srednjem prstu ili kažiprstu. Ako vam je linija srca kratka, to znači da ste moćna i tvrdoglava osoba i volite da prihvatate stvari kako dođu.

To implicira da bi drugi mogli da vas izoluju i da ćete voditi težak ljubavni život.

Međutim, ako vam je linija dugačka i seže do suprotnih strana dlana, ‘vrlo ste nezavisna osoba i radije biste se slomili nego savijali’, otkrila je Mia.

@mia_yilin

What your palm lines say about your personally and career #palmreading #entertainment #personality #career #fortune#funfacts#trending #fengshui#china#chinese#chinesewithmia#mia_yilin#fyp#fypシ#Asian

♬ original sound – Mia Yilin 💖

Karakter i karijera – linija glave

Linija glave nalazi se između palca i kažiprsta, odmah ispod linije srca.

Mia je objasnila da ona predstavlja vašu mudrost, ubeđenja i sposobnost razmišljanja.

– Ako je dugačka, obazrivi ste, logični i osetljivi. Ako je linija kratka, često ćete imati poteškoća s donošenjem odluka i žuriti.

Takođe je objasnila da je njena vijugavost važna.

– Ravna linija predstavlja nalazi se na dlanu onih koji su praktični, predani i izvrsni u znanosti, tehnologiji i matematici – otkrila je ekspertkinja.

– Ako je linija kriva, vi ste nežni, tolerantni i kreativni, rođeni ste da budete u centru pažnje i da ostvarite karijere u PR-u, medijima, društvenim naukama i književnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar