U trendu

Žena tvrdi da svaki dan čisti ovih 5 stvari u kući, svi je napali: „Kad bi imali toliko vremena…“

Kejsi Stivens, vlasnica servisa za čišćenje The Big Clean Co u Australiji, podelila je na TikToku video u kojem je nabrojala pet stvari koje ne propušta da svakodnevno očistiti u sopstvenom domu.

@thebigcleanco

What would you add to that?

♬ original sound – The Big Clean Co

„Ja sam profesionalna čistačica i ovo je mojih pet zadataka čišćenja s kojima nema kompromisa“, započela je.

Prvo, Kejsi uvek namesti krevet. Zatim usisa ili pomete područja po kojima se puno hoda, kao što su hodnik i kuhinja, pre nego što se prebaci na čišćenje kupatila i sakupljanje odeće koja je na podu. “Čak i ako se to tek svodi na to da ih ubaciš u korpu”, dodala je.

Ona takođe nikada ne ostavlja prljave sudove za sutradan i uvek se pobrine da joj je posuđe čisto pre odlaska u krevet. I na kraju, uvek pazi da nakon svakog obroka očisti radnu ploču.

Dok je Stivensovu većina ljudi pohvalila u komentarima na video, neki su primetili da preteruje u količini svakodnevnog čišćenja. „Skoro niko to ne radi svaki dan“, napisala je jedna osoba. „Drago mi je da to funkcioniše kod vas, ali ovo nije standard za većinu ljudi.“

Međutim, Kejsi je uzvratila: „Mislite *skoro niko koga vi POZNAJETE* to ne radi svakodnevno.“

„Veliko ne. Divim se onima koji to rade, ali imam drugačije prioritete“, komentarisala je druga osoba.

Treća osoba je dodala: „Ovo je sjajno i sviđa mi se. Ali ovo stvarno nije realno za neke od nas.“

Drugi smatraju  da Kejsi ne čini ništa neobično. “Sjajni saveti”, napisala je jedna žena. “Ovo uopšte nije teško. Iznenađena sam nekim komentarima.

„Pomislili biste da bi to bili normalni zadaci, npr. pokupiti veš za sobom.“ „To radim svaki dan i imam četvoro dece“, dodala je druga osoba. „Radije bih se probudila u urednoj kući nego u neurednoj.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)