U trendu

Žene konačno otkrivaju svoje najintimnije tajne: Evo 5 najčešćih stvari koje rade u toaletu pre seksa

Pre intimnih trenutaka, mnoge žene odlaze u toalet kako bi se dodatno pripremile. Različite su radnje koje obavljaju, osim uobičajenih, fizioloških potreba. Ovo su neki od rituala koje često sprovode pre intimnosti, uz jedan pomalo neočekivan potez koji može biti veoma značajan, iako se često shvata kao greška.

1. Priprema seksi veša: Mnoge žene biraju da obuku svoj najprivlačniji veš pre intimnog čina. Neki čak čuvaju ovaj korak za poslednji trenutak, dodajući tako malo uzbuđenja i iznenađenja.

2. Depilacija: Ponekad se situacija ne planira unapred, pa žene brzo reaguju i obavljaju depilaciju neposredno pre intimnosti. Važno je biti obazriv kako ne bi došlo do iritacija, posebno ako se odlučite za brze metode.

3. Provera intimne higijene: Da bi se izbegle neprijatne situacije, žene često proveravaju higijenu intimne zone u toaletu pre intimnog čina. Redovna briga i nega su ključne, a važno je izbegavati upotrebu dezodoransa koji nisu namenjeni za intimnu upotrebu.

4. Priprema muzičke liste: Neki vole da stvore posebnu atmosferu uz odabranu muziku, pa čak i pripremaju listu pesama pre samog čina. Ovo dodatno doprinosi romantičnoj atmosferi i čini da sve deluje spontano.

5. Govor pred ogledalom: Da bi ojačale svoje samopouzdanje, neke žene praktikuju kratki govor pred ogledalom, imitirajući situacije koje ih očekuju u krevetu. Ovo može pozitivno uticati na samopouzdanje i opuštanje.

Uopšteno, ovi rituali su deo pripreme za intimnost koja može biti važna za osećaj udobnosti i povezanosti tokom intimnih trenutaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.