U trendu

Žene obratite pažnju, ovo su 4 nepogrešiva znaka da vas suprug vara: Ako ovo radi verovatno krije drugu

Mnogi muškarci umeju da vešto sakriju mnogo toga od svojih žena, uključujući i ženu sa strane. Ipak, neki trenuci mogu da ga odaju, pažljivo posmatrajte:

1. Počinje da kupuje sebi novu odeću

Do tada nikad nije obraćao toliko pažnje na oblačenje, a sada pažljivo bira košulju, pantalone, čarape, kaiš… Zašto odjednom mora da izgleda besprekorno svaki dan?

Ukoliko muškarac počinje da vas propituje da li mu to lepo stoji, kako se te boje slažu i da li mu te cipele idu uz određene pantalone – to je jasan znak da hoće da se dopadne nekoj ženskoj osobi.

2. Obasipa vas poklonima

Većini muževa je veoma neprijatno da svojoj supruzi kupe buket cveća, da joj kupuju nakit i td. Njihova praktična priroda ih tera da misle kako je to bespotrebno i nebitno. Već ju je osvojio, zar ne?

Ali ako je počeo da vam kupuje neke sitnice, cveće i parfeme, zapitajte se čemu tolika pažnja iznenada?

3. Ohrabruje vas da izađete u grad sa drugaricama ili da ih pozovete

Do tada je situacija bila obrnuta – smetalo mu je što izlazite bez njega, a sada želi da izađete iz kuće što pre. Zašto? Treba mu prostor i izgovor da i on izađe.

Ako muškarac ima neku drugu ženu sa strane, njemu je korisno da se vi zaokupite drugim stvarima.

4. Počinje da eksperimentiše u krevetu

Odjednom primećujete novine koje do tada niste uvideli. Odjednom se zanima za nove poze, traži vam da se namestite drugačije i td. Kao da novostečeno iskustvo sa strane želi da donese u krevet. Ali, nemojte da zaključujete prevremeno – možda je gledao neki erotski film pa želi da osveži vaš dosadan intimni život.

Ipak, obratite pažnju na nesvojstvene promene vašeg muža.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar