U trendu

Žestoko napali tinejdžerku jer se udala za 90-godišnjeg pacijenta sa demencijom (foto)

Jedna 19-godišnja nevesta našla se na udaru kritika nakon što se navodno pohvalila udajom za 90-godišnjeg pacijenta s demencijom.

19 year old girl marries her 90 year old dementia patient

Ova medicinska sestra iz Amerike, obrisala je naloge na društvenim mrežama nakon što su njeni tvitovi postali viralni, a korisnici interneta su je napali najpre jer se pohvalila da do svoje tridesete godine biti udovica.

Fotografije tvitova i poruka, kao i fotografije s venčanja, podeljene su na Tviteru i Reditu, a mladu ženu mnogi su kritikovali. „Ako se venčamo, bila bih jedina osoba koja će dobiti njegovo nasledstvo“, napisala je navodno prijatelju.

Na drugim skrinšotovima vidi se da se tinejdžerka hvalila da su praunuci njezinog novog muža stariji od nje, ali istakla je i da je „iskreno srećna“ u toj vezi.

Sudeći prema skrinšotu s Fejsbuka, stariji muškarac bio je njen pacijent pre nego što se udala za njega. Ipak, njene postupke mnogi su osudili na društvenim mrežama, gde su neki korisnici pozvali one koji su bolje upoznati s situacijom da je prijave vlastima.

„Kako je ovo legalno?“ pitali su se neki dok su drugi komentarisali kako bi situaciju vlasti trebalo da istraže, a brak ponište. Drugi su tinejdžerku opisali kao podlu i proračunatu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.