U trendu

Zgrnućete ogromnu lovu: Ako ste rođeni u ovom znaku, obavezno kupite loto

Horoskopski znakovi koji imaju najviše sreće na lotou

Astrolozi su naveli kojim znakovima Zodijaka se sreća najčešće osmehuje. Oni znaju kako da iskoriste svaku priliku da se obogate, a od igara na sreću najviše profitiraju!

Po rečima astrologa, najčešći dobitnici na lutriji i igrama na sreću su predstavnici ova tri znaka – Device, Blizanci i Vodolije.

DEVICA
Device su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često „časti“. Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

VODOLIJE
Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvezde im se često revanširaju tako što im „pošalju“ novac i poklone. Vodolije vole da se igraju, da pobede „sistem“ i pokažu da su pametniji od svih (što neretko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare nika ne troše na „gluposti“, već tačno znaju gde će svaki dinar da „ode“.

BLIZANCI
Blizanci su miljenici zvezda. Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je „pao s neba“. Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)