U trendu

Zgrozićete se: Ona ima najveće usne na svetu (foto)

Ne mari za mišljenje lekara.

Najveća želja ove studentkinje je da ima najveće usne na svetu. Andrea Emilova Ivanova (21) iz Sofije odlučna je u nameri da tu želju i ostvari.

View this post on Instagram

👅👅👅

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Za poslednjih nekoliko godina učetvorostručila je veličinu usana uprkos upozorenju lekara da to ne radi.

– Za prve dve nedelje sam primila 21. injekciju jer želim da zadržim volumen usana i učinim da one izgledaju veće. Telo hijaluronsku kiselinu razgrađuje u roku od nekoliko meseci, a usne se smanjuju, tako da moram da redovno dodajem više kako bi bile veće – rekla je Andrea Emilova Ivanova čija gornja usna dodiruje nos.

Na upozorenje doktora da više ne povećava usne, reagovala je:

– Ali ja sam to glatko odbila i rekla mu da želim da nastavim da povećavam usne –

Andrea je dodala da je svesna da je opasno toliko hijaluronske kiseline u usnama i tako često ubrizgavanje injekcija, ali je rekla da za sada nema nikakvih komplikacija.

View this post on Instagram

👄👄👄

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

– Stvarno volim da su mi usne velike i ne nameravam da bilo šta uklanjam – poručila je Andrea koja studira filozofiju i koja svako povećanje usana plaća oko 17.000 dinara pa je dosada na ispunjenje želje potrošila oko 365.000 dinara.

Bizarnu transformaciju počela je ​​2018. godine i kaže da od obožavalaca dobija komplimente za svoje ogromne usne. Međutim, na njenom Instagram profilu mogu se pročitati brojni negativni komentari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.