U trendu

Zgrozio sve kad je otvorio usta: Sada znamo zašto se slavni dizajner nikada ne smeje (foto)

Fotografije nemačkog modnog dizajnera i kreativnog direktora modnih kuća Chanel i Fendi, Karla Lagerfelda (85) nastale tokom paljenja božićnih svetiljki na Šanzelizeu pokazuju da je dizajnerovi zubi uopšte nisu zdravi.

Lagerfeld je u četvrtak kao počasni gost učestvovao u paljenju božićnih svetiljki i u jednom trenutku se nasmejao i pokazao da mu s desne strane nedostaje nekoliko zuba kao i da su neki primetno manji od ostalih.

Dizajner je u aprilu ove godine u intervjuu za časopis Numero kritikovao muške manekene, rekavši da su premršavi i da imaju klimave zube. U istom intervjuu pohvalio je izgled svog asistenta Sébastiena Jondeaua.

„Sébastien oličava muški kanon koji je suprotan od onih žgoljavih stvari s klimavim zubima koje možemo videti na modnim pistama… Nema rizika da će njih neko napastvovati. Da budem iskren, njima treba dobar zubar“, rekao je tada Lagerfeld, a prenosi Dejli Mejl.

Doktorka stomatologije Rona Eskander rekla je da je Lagerfeld očigledno usred tretmana stavljanja kruna i navlaka i da mu zbog toga zubi tako izgledaju. „Kruna je svojevrsna kapica koja se stavlja preko pravog zuba. Uobičajeno se radi od porculana pa se potom lepi za zub. Tom tretmanu osoba može se ako su mu zubi oštećeni, ako trunu ili ako samo želi poboljšati njihov izgled“, pojasnila je Eskander i dodala: „Da bi se kruna stavila na stari zub, on mora da se smanji kako bi poslužio kao temelj.“

Lekar poznatih i slavnih Ričard Marques uglavnom se slaže s Eskanderovom i dodaje da je moguće da se Lagerfeld boji zubara i da su mu zubi u lošijem stanju jer dugo nije bio na tretmanu. „Moguće je i da pretrpeo neku povredu“, dodao je doktor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)