U trendu

Život brzo prolazi: Ne radite ovo u tridesetim, požalićete

Ovo su neke od stvari zbog kojih mnogi kasnije tokom života požale, nemojte da se to dogodi i vama. Ukoliko se prepoznajete u ovome, još imate vremena da popravite nešto u svom životu.

1. Pokušavate ispunjavati društvene norme
Osećaćete pritisak okoline vezan za ono što bi po njima trebali da napravite, a još niste – biti u braku, imati svoj stan, decu i stalan posao. Ali, ne dopustite da to utiče na vas i vaše odluke, već živite kako vam najviše odgovara. Nismo svi isti i pravo vreme za određene stvari u životu je individualno.

2. Provodite premalo vremena s roditeljima
Jedna od najčešćih žaljenja koja osjećaju ljudi nakon 30-ih godina je to što nisu provodili dovoljno vremena sa svojim roditeljima, dok su još u snazi i mogu zajedno raditi mnogo toga. Voleli bi da su proživeli više sitnih užitaka s roditeljima, poput šetnji, putovanja ili jednostavnog razgovora s njima.

3. Stavljate posao na prvo mesto u životu
Nešto što svakako treba imati na umu u 30-im godinama je to da nije posao sve na svetu, iako je bitan za budućnost i egzistenciju. Ne dozvolite da vam posao i karijera budu na prvom mestu u životu, ispred porodice i prijatelja. Vreme provedeno s dragim ljudima dragocenije je od novca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.