U trendu

Život na visokoj nozi ima cenu: Žena udata za šeika otkriva kako izgleda dan bogate domaćice u Dubaiju

Iskustva devojaka koje su posetile Dubai su različita. One koje imaju sreću da uživaju u ljubavi sa tamošnjim bogatašima, kupaju se danonoćno u luksuzu. Jedna od njih je Saudi, žena milionera koja ne krije da često odlazi u kozmetičke salone kao i skupe restorane. Suprug Džamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života.

Saudi često na društvene mreže stavlja sadržaj koji upućuje na to da živi na visokoj nozi. Nedavno je javnost preko društvenih mreža imala priliku da vidi kako Saudi provodi veče u jednom restoranu.

Saudi je noć provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimak s naslovom: „Tretman princeze je ono što mi treba.“

‘Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene…’, govori i nastavlja…

‘Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi pa smo se vratili kući i presvukli se“, rekla je u videu.

Na večeri su jeli salate, škampe, filet minjon i tiramisu. Naravno, Džamal je sve to platio.

Usprkos tome što Džamal svojoj ženi skida zvezde s neba, dok ona uživa u pažnji i poklonima pružajući svom suprugu ljubav, mnogi su posumnjali u istu.

Naime, brojni pratioci veruju da je Soudi s Džamalom isključivo zbog novca, te da će ga ostaviti čim joj ne bude davao novac.

Zanimljivo je da žene sve više teže udaji za milionere iz Dubaija, kako bi živele luksuzno. Međutim, one koje već duže vreme uživaju u braku s šeicima, ističu da su se za njih udale isključivo zbog ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.