U trendu

Život su mu obeležile tri smrti: Dragan Nikolić nikada nije slavio svoj rođendan

Dragan Nikolić je rođen 20. avgusta 1943. godine. Međutim, u njegovom domu tog dana ne bi bilo ni torte ni proslave jer, zbog jednog tragičnog događaja, naš veliki glumac rođendan – nikada nije slavio.

Život Dragana Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

Naime, na dan njegovog rođendana, 20. avgusta umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio. Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

„Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam toko mogao da ispravim svoje ponašanje“, govorio je Dragan o svom bratu Miroslavu.

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Do kraja života je isticao da su te tri smrti obeležile njegov život, prenosi portal Dnevno.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.