U trendu

Zlatni minut dana je čarobno vreme za ispunjenje želja: Evo kako ga izračunati i kako zamisliti želju

Svaka osoba živi za svoj san, radujući se malim pobjedama na putu do željenog cilja. Neki žele steći nezavisnost, drugi – da pronađu ljubav, treći – da postanu bogatiji i uspešniji.

Kakav god bio san, može ga ostvariti svako ko veruje u sebe i zna da se potraga za srećom uvek isplati ako delujete s namerom. Nije teško izračunati povoljno vreme za stvaranje želje, a stručnjaci predlažu korišćenje zlatnog minuta dana kako biste što pre ispunili san.

Šta je zlatni minut i kako poželeti želju

Svako ko je barem jednom težio nekom cilju zna koliko je važno biti u pravo vreme na pravom mestu. Zlatni minut dana je trenutak u kojem se čini da vreme i prostor postaju tanji, propuštajući energetske impulse.

U ovom trenutku, Svemir čuje svaki dah, šapat pa čak i skrivene misli. Upravo u ovom trenutku treba da imate vremena da izgovorite najvažnije reči. Ne zaboravite da se sebične želje ne ispunjavaju, već samo nanose štetu i u budućnosti mogu uveliko zakomplikovati put do sreće.

Želje izrečene u zlatnom minutu treba da budu čiste i svetle, da ne sadrže nijednu kap negativnosti usmerene na okolinu. Svemir nikada neće ispuniti želju ako može nauditi, uvrediti ili poniziti.

Dakle, ne bi trebalo da imate lažne iluzije o osobi koja vam se sviđa, ako je njeno srce zauzeto i ne bi trebalo da idete na štetu drugih kako biste dobili željeni položaj.

Želja osobe treba da bude povezana s njom, a ne s njenom okolinom. Naravno, mnogi ljudi žele da požele sreću svojim voljenima, ali zlatni minut dana usmeren je upravo na ispunjenje ličnih želja.

Bolje je pripremiti se unapred kako biste imali vremena za nekoliko sekundi izgovoriti svoj san naglas i zamisliti ispunjenje želje.

Kada poželite želju, važno je zapamtiti da ono što je rečeno ne sme da sadrži “ne”. Izgovarajući naglas želju, treba verovati da se ono što je rečeno već ostvarilo, osećajući emocije oduševljenja koje se dižu do samih oblaka.

Što je želja konkretnija, brže će se ostvariti. Ako je san materijalan, možete unapred da pronađete pravu fotografiju, stavite je pred oči i naglas kažite šta želite da imate u zlatnom minutu dana.

Kako izračunati zlatni minut dana

U minutu je samo 60 sekundi, a u tom trenutku treba poželeti želju. Možete poželeti želju svaki dan, ali za to morate da razumete princip. Kada poželite  želju od 1. do 24. dana u mesecu, morate zapamtiti da je broj sat koji tražite, a redni broj meseca minuta. Na primer, želja zadata 23. decembra ostvariće se ako je izgovorite naglas u 23:12.

Izračunavanje zlatnog minuta od 25. do 31. malo je drugačiji zbog činjenice da u danu ima samo 24 sata. Ovde je princip drugačiji, a vreme se računa obrnuto. Ako treba da poželite želju 27. decembra, onda se to radi u 12 sati i 27 minuta, odnosno broj postaje minuta, a redni broj meseca postaje sat.

Da bi se želja ostvarila, potrebno je nastojati da je oživite. Ponekad Svemir daje znakove koji pomažu da se približimo cilju. Svemir će u potpunosti ceniti aktivnost i želju za snom i nagraditi one koji slede odabrani put, svladavajući poteškoće uzdignute glave.

Zlatni minut može se u potpunosti promeniti vaš život. Samo budite oprezni sa svojim željama i dobro razmislite šta želite.

(dailyhoro.ru/Atma.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.