U trendu

Arsenal izgubio od Sautemptona i ostao drugi na tabeli

Fudbaleri Arsenala propustili su priliku da preuzmu prvo mesto na tabeli Premijer lige, pošto su večeras na gostujućem terenu izgubili od Sautemptona sa 0:4, u utakmici 18. kola.

Sautempton je poveo u 19. minutu golom Kuka Martinesa, a vodjstvo je duplirao Šej Long u 55. minutu. Tri gola prednosti domaćima je doneo Žoze Fonte u 69. minutu.

Konačan rezultat, svojim drugim golom na utakmici, postavio je Long u drugom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je poslao loptu kroz noge golmana Petra Čeha. On je postigao gol na dodavanje srpskog fudbalera Dušana Tadića, kome je to bila četvrta asistencija u sezoni.

Sautempton je tako prekinuo niz od pet prvenstvenih utakmica bez pobede, odnosno dva uzastopna poraza i skorom od po šest pobeda, remija i poraza zauzima 12. mesto na tabeli sa 24 boda.

Arsenal je prekinuo niz od četiri utakmice u ligi bez poraza, odnosno niz od tri pobede i propustio je priliku da preuzme prvo mesto na tabeli, posle poraza Lestera od Liverpula (0:1). Ekipa Arsena Vengera je druga na tabeli sa 36 bodova i ima dva manje od vodećeg Lestera.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.