U trendu

Cirbes: Opravak ide dobro

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes rekao je danas da se dobro oporavlja od povrede članka, zbog koje ne nastupa za reprezentaciju Nemačke na Evropskom prvenstvu.

„Stanje sa povredom koja me je na moju veliku žalost sprečila da igram na Evropskom prvenstvu, sada je sve bolje. Oporavak ide dobro, nadam se da ću se uskoro naći na terenu i da ću početi sa treninzima“, rekao je Cirbes, preneo je sajt Zvezde.

Cirbes je u Berlinu gde ide na terapije, ali i gleda utakmice na Evropskom prvenstvu gde u Grupi B igraju Nemačka i Srbija.

On je dodao da se video sa saigračem iz Zvezde, reprezentativcem Srbije Nikolom Kalinićem i tim menadžerom crveno-belih, ali i reprezentacije Nebojšom Ilićem.

Cirbes je produžio ugovor sa Zvezdom, koja je na njegovoj centarskoj poziciji dovela Sofoklisa Skorcanitisa i Stefana Nastića.

„Pratim sve što se dešava. Znam da su stigla pojačanja. Sofoa poznajem jako dobro, zapravo setim ga se svaki put kada pogledam palac, koji mi je dislocirao na jedoj utakmici pre dve godine“, naveo je on.

„Šalim se, on je sjajan igrač. Stefana Nastića ću tek upoznati, znam da je mlad, snažan i veoma borben, ali nisam do sada igrao protiv njega. Verujem da će me njih dvojica kroz jak trening učiniti boljim igračem. Ekipa je dobra, sada je samo na nama da se uigramo i da nas navijači prate i bodre“, rekao je Cirbes.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.