U trendu

Dej izbacio Robertsona sa Mastersa u Šangaju, pobede Kartera i O'Salivena

Britanski igrač snukera Rajan Dej plasirao se danas u drugo kolo Mastersa u Šangaju, pošto je pobedio bivšeg svetskog šampiona Australijanca Nila Robertsona sa 5:2.

Dej će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Marka Vilijamsa i domaćeg igrača Mej Sji Vena.

Ali Karter se plasirao u drugo kolo pošto je danas pobedio Kurta Maflina sa 5:1. On će u drugom kolu igrati protiv Džona Higinsa, koji je u prvom kolu pobedio Metjua Selta sa 5:3.

Petostruki svetski šampion Roni O’Saliven juče je posle velikog preokreta pobedio domaćeg takmičara Lijanga Venboa sa 5:4. Lijang je vodio sa 4:1, ali je O’Saliven uspeo da se izvuče i plasira se u drugo kolo. Osvajač Šangaja iz 2009. godine će u drugom kolu igrati protiv Majkla Holta, koji je pobedio branioca titule Kajrena Vilsona sa 5:2.

U drugom kolu je i aktuelni šampion Mark Selbi koji je pobedio Juan Sijuna sa 5:1, a njegov protivnik će biti bolji iz duela Džoa Perija i Stjuarta Karingtona. Ding Djunhui je sa 5:4 pobedio Skota Donaldsona a u drugom kolu će igrati protiv Marka Alena.

Stiven Megvajer je u vajldkard meču sa 5:0 pobedio Kineza Ji Čen Sjua i plasirao se u prvo kolo. Megvajer je u trećem frejmu napravio maksimalan brejk od 147, treći u karijeri. On će u prvom kolu igrati protiv Šona Marfija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.