U trendu

Mančini: Dominirali smo, sudije doprinele porazu

Trener Intera Roberto Mančini ocenio da je njegov tim „dominirao“ danas protiv Sasuola, kao i da su sudije doprinele porazu njegovih fudbalera u završnici meča.

„Nažalost, napravili smo mnogo šansi, ali je protivnički trener bio izuzetan. Tako je bilo, a ja bih više voleo da smo pobedili 1:0, ali da smo se mučili. Sasuolo je imao jako malo prilika u drugom poluvremenu. Mi smo dominirali i pokušavali smo da pobedimo do samog kraja“, rekao je Mančini italijanskoj televziji Medijaset premijum, a preneli su tamošnji mediji.

Sasuolo je poveo golom u petom minutu nadoknade vremena golom Domenika Berardija iz penala, iako su komentatori i neki navijači ocenili da je on u prvom poluvremenu namerno rukom zamahnuo ka Danilu D’Ambroziju.

„Penal je bio samo ispad, a ne pad koncentracije. Moramo prihvatiti poraz i nastaviti dalje. Verujem da je Berardi trebalo da bude isključen zbog onog faula na D’Ambroziju, a on je, naravno, na kraju postigao pobednički gol“, rekao je Mančini.

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić imao je nekoliko sjajnih šansi danas.

„Imao je pet prilika i jednostavno nije imao sreće. On može da igra na bilo kojoj poziciji, bilo na krilu ili kao podrška centarforu“, rekao je Mančini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.