U trendu

Nadam se još jednom sjajnom grand slemu

Hrvatski teniser Marin Čilić rekao je danas da se nada da će predstojeće Otvoreno prvenstvo Australije biti još jedan sjajan grend slem turnir za njega.

Najbolji hrvatski teniser postavljen je za 12. nosioca na Australijan openu i u prvom kolu ga čeka Holandjanin Timo de Baker.

„Pripreme za Australijan open su prošle dobro. U Australiji sam već tri nedelje, a odigrao sam nekoliko solidnih mečeva na turnirima u Brizbejnu i Adelaidu. U prvom kolu me očekuje Timo de Baker sa kojim sam već igrao i od kojeg znam šta mogu da očekujem“, rekao je Čilić, prenosi Hina.

Čilić je protiv holandskog tenisera, koji se trenutno nalazi na 100. mestu na ATP listi, igrao u Dejvis kupu neposredno nakon osvajanja Ju-es opena 2014. godine i pobedio ga je u četiri seta.

„Moram da se koncentrišem na sebe. Nadam se da će servis funkcionisati od prvog dana, tako da se mogu osloniti na njega kad mi to bude trebalo i da mi to bude udarac koji će mi omogućiti puno toga. Nadam se da će mi ovaj turnir biti još jedan u nizu sjajnih Grand Slamova za mene“, rekao je Čilić.

Australijan open počinje u ponedeljak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.