Nedeljni horoskop (26. 6. – 2. 7. 2017. godine)

OVAN

Pred vama je veoma povoljan period za posao tokom kog biste mogli da budete veoma vredni i produktivni. Na polju ljubavi očekuje vas lepa situacija u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate veće probleme. Moguće je da vam je želudac pomalo osetljiv, ali to ne bi trebalo da vam stvara ozbiljnije tegobe.

BIK

Pred vama je odličan period u kom nećete imati previše posla, ali ćete imati mnogo sreće. Kada je u pitanju ljubav, nova dešavanja vam slede – fatalno poznanstvo sa osobom koja će vas ostaviti bez daha. Na polju zdravlja je stanje sasvim stabilno. Dobro se osećate i imate puno snage u sebi. Veoma je povoljna faza za fizičku aktivnost i svaki vid rekreacije.

BLIZANCI

Ukoliko planirate da se bavite privatnim poslom, ovaj period je idealan za to. Povedite računa da nervoza koja vas prati ne ugrozi odnos koji imate sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija nije idealna, ali nemate ni neke ozbiljne probleme… Generalno bi trebalo da povedete računa o osetljivom nervnom sistemu, ali i o osetljivom stomaku i probavi.

RAK

Ukoliko planirate potpisivanje nekog ugovora, pred vama je veoma povoljna faza. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva faza, aktivni ste na polju flerta i uživate u tome. Kada je u pitanju zdravlje, više brinete o problemima nego što ih stvarno imate… Pred vama je šansa da se pozabavite nekim tegobama iz prošlosti i da rešite probleme koje ste imali.

LAV

Očekuje vas neki manji priliv novca ili mogućnost da na poslovnom planu ostvarite manji pomak. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete sasvim dobru situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja mogući su manji problemi – osetljiv vratni predeo, ali takođe i moguće tegobe sa štitnom žlezdom, pa povedite računa o tome.

DEVICA

Intuicija vam radi punom parom, pa je preporuka da slušate svoj unutrašnji osećaj pri donošenju važnih poslovnih odluka. Ljubavna situacija je jako dobra, uživate sa svojim partnerom. Povedite računa o manjim problemima sa osetljivim očima… Naglašeno je da bi u ovom periodu trebalo da odmarate malo više nego inače jer je moguć pad energije.

VAGA

Povoljan je period za odmor i opuštanje, ne bi trebalo da budete opterećeni poslovnim obavezama. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom koja ne otkriva mnogo toga o sebi. Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su problemi vezani za cirkulaciju i generalno predeo nogu, oticanje ili moguću pojavu proširenih vena.

ŠKORPIJA

Deluje vam da je ishod obavljenog posla nešto manji nego što ste očekivali, ali shvatićete da stvari zapravo i nisu tako loše. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja ima umetničke sklonosti. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate nikakve tegobe. Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste.

STRELAC

Moguće je da će vam na poslovnom planu biti veoma naporno tokom ove faze. Ljubavna situacija ne zadovoljava vaše standarde i potrebe, moguće je da vam smeta partnerova hladnoća. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima koji se sada mogu vezivati za kičmu, bolove u leđima, ali isto tako i za probleme sa zubima i kožom.

JARAC

Očekuje vas povoljan period kakvim god poslom da se bavite, a pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom. Na polju ljubavi možete da se nadate neobičnim ali zanimljivim dešavanjima. Kada je u pitanju zdravlje imate sasvim solidnu situaciju. Puni ste pozitivne energije i spremni za nove izazove! Baš ništa vas ne opterećuje!

VODOLIJA

Značajno poboljšanje na polju finansija dolazi vam preko nasledstva ili finansijske pomoći od strane partnera. Kada je u pitanju ljubav, osećate veliku privrženost voljenoj osobi. Na polju zdravlja nemate naglašene tegobe… Okrenuli ste se zdravijem načinu života, promenili ste neke loše navike i sve to konačno daje jako dobre rezultate.

RIBE

Ukoliko vas očekuje neki javni nastup ili izlaganje, prezentacija, možete da se nadate uspehu. Ljubavna situacija je odlična, bliži vam se sklapanje braka i prava sreća i stabilnost. Povedite računa o mogućim manjim problemima – urogenitalni trakt, bešika ili bubrezi koji mogu biti osetljivi. Preporučuje se lekarska kontrola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horosopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar