Oprez: sa ova 3 znaka život je – PAKAO

Ova tri horoskopska znaka mrze sve oko sebe, kažu astrolozi. To su najveći hejteri među nama.

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze, oni baš mrze. Mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze i osuđuju druge za sitnice. Oi nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni EGOMANIJACI, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace.

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji, piše Yourtango. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali ne mogu da budu fer!

(Yourtango, Novosti online)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Naslov clanka“ZIVETI“ a u tekstu uopsteno gde se „otpisuju“ prijatelji,jer nemozes sa nekom ziveti A DA SE DUGO NISTE VIDELI ;Opet STRELAC!

  • Anonimni

    Evo istine pisac ovih redova ZIVEO jedno vreme sa nekim od ovih znakova ,koji vole LJUDE ALI NE NJEGOVE SORTE!

  • Anonimni

    Molim V:B:-a pisca clanka u negativnom smislu da procita opis (jeste zensko ali koja razlika’) u clanku pisca M.P. pa ce videti pravog strelca a mozda ce vam i pomoci da umanjite MRZNJU prema muskim strelcima jer STRELAC JE STRELAC !

  • Anonimni

    V:B: je decembra 2019 godine napisao clanak „SVI GA VOLE“ .NARAVNO pisano je o STRELCU ,pa kako sam ja taj 70 godisnji DUPLI STRELAC upitacu V.B.kada nista govorili istinu onda ili sada.I jos dapace jedno pitanje ;dali su vam Strelcevi ili strelci toliko zla ucinili da cak nespretno sakrivate mrznju,ljubomoru i zavist prema ljudima ovoga znaka?

  • Anonimni

    To nije tacno da su strelac i vaga dobra kombinacija.Ja sam skorpija bila sam za strelcom u ljubavi godinama.Njima nekako treba voda za svu tu vatru…😊 Morala sam da dodam to jer sam bila bas zaljubljena u njega i nisam prestajala da gledam njegov profil lica oni su jednostavno prelepi muskarci cak i kad se malo ugoje.☺

  • Anonimni

    Treba procitati clanak o OPTIMISTICNIM ZNACIMA!

  • Vaga/Strelac

    Evo, ja kao Vaga/Strelac, nikada ne bih mogao da napisem ovakav tekst i da generalizujem neki horoskopski znak, tako da mislim da svako polazi od sebe i svog iskustva. Imam prijatelje u svakom horoskopskom znaku i ne mislim da sam bolji niti pametniji od drugih, a takodje ne mislim da sam savrsen i da je nemoguce da nekada pravim greske. Mislim da je ovaj tekst sastavio neko sa mnogo mrznje u sebi

  • Anonimni

    Nadam se -cemu bjavicete !!! Ziveo sam 50,5 godina ja dvostruki Strelac sa Vagom .Nikad se nismo pobili ,nikad iskljucivi ,nikad nismo bili bez prijatelja ni dan danas .Eto malo i drugacijeg misljenja !!! A u PAKLU smo stekli dosta mat.dobara dvoje dece i troje unucadi te jedno praunuce -eto takav je bio nas pakao i tako smo „mrzeli“ docekivavsi cetvrtak nedelja prijatelje!