Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve lepša i lepša, jeste li među njima?

Poznato je da lepota ne dolazi samo spolja, nego i te kako i iznutra. Ova četiri znaka s godinama nauče da „preokrenu“ svoje unutrašnje prednosti prema spolja. Zbog toga s godinama postaju sve lepši…

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova plahost jenjava s godinama. Postaju sve više samopouzdani – a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost i isijavaju sa životnom radošću. To se vidi njihovoj spoljašnjosti.

Devica

Devica je kao tinejdžerka skoro neprimetna. Povučena je i oprezna i ne želi da se nameće. Pri tome zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava ličnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. S nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra s njome. Ovaj znak postaje s godinama neverovatno privlačan.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se s godinama malo smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja. To ih čini naročito privlačnima. Što su stariji, ovnovi su otvoreniji i iskreniji – bez da neko može da ih povredi.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sijaju. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti: lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: s godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljnim izgledom, često deluju kao da ne stare.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahorosoplepota
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    mialim da je vreme da sa e zameni ogledalo

  • Boki®

    Ono, nije da nije, ali ogledalo se nešto izboralo. .😏