Zašto toliko volimo osobe rođene u znaku Device?

Osobine rođenih u znaku Device preporučuju ih i za prijatelje i kolege, a za ljubav svog života izaberite ih zbog sledećih vrlina!

Ako ste bili u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Device, sigurno ste imali prilike da upoznate bar neku od njihovih prelepih osobina koje ih čine najpoželjnijima.

Spolja, one često izgledaju vrlo skromno a možda i previše okrenute praktičnom životu, ali njihova emotivna priroda je nežna i prijatna. U ljubavi su odani i, baš kao što im i ime kaže, posvećuju se svemu kao da im je prvi put.

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto volite Devicu – ona će vam uvek čuvati leđa, svuda i u svakoj situaciji.

Međutim, koliko god da su lojalni prema partneru, rođeni u ovom znaku su veoma nezavisni. Nikad vam neće dosađivati, gnjaviti vas dok se bavite svojim poslom ili hobijem, jer i oni imaju u šta da ulože vreme i energiju.

Zato se sa partnerom odlično slažu kad u nečemu udruže snage i biće mu i odličan saradnik, drug ili kolega. Kad rade, rade a kad vole, stvarno vole.

Devica se u svemu daje 100 odsto, pa zato računajte i da ćete dobiti stoprocentnu pažnju, istinu i ljubav. Ukoliko ne nameravate da uzvratite iskreno, bolje i i ne počinjite ništa jer je ona osetiti svaki pokušaj prevare. Intucija ovog znaka je nenadmašna i, verujte nam, bolje je da je imate uz sebe nego protiv sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Devicahoroskopznak
Komentari (0)
Dodaj komentar