Žene rođene u ovom znaku su velikodušne, strastvene, privlačne, uporne…

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava.

„Lavicu“ ćete lako primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost „pršti“ na sve strane.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s tim Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj lako uspeva.

Vrele je naravi i kada je potrebno, „izvući će svoje kandže“ i braniti se, a kada je ljuta, najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

Pustolovnog je i snažnog duha te voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život ispunjen je mnogim pobedama.

Nezavisna i snažne individualnosti, žena Lav želi partnera s kojim deli te osobine. Nije joj potreban niko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno siguran u sebe da joj dopusti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi sve da proba, a sopstveni i užitak partnera podjednako su joj važni. Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi se najbolje slaže s Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskoptabuizene
Komentari (0)
Dodaj komentar