Bežite koliko vas noge nose: Veza sa ova 3 znaka je pravi pakao

Dive se sebi, očekujte dosta selfija i planova koji vas ne uključuju…

Ljudi generalno imaju tendenciju da pokažu narcisoidnost u nekom momentu, mnogi sebe vole najviše i smatraju da nemaju mana. Neki to rade stalno, a neki ne, ali samoljublje je može se reći najjača strana ova tri horoskopska znaka. Evo koji su u pitanju:

Bik

Bikovi, posebno žene, vole da se dive sebi. Ako ih pitate koga smatraju najlepšom osobom na svetu, onda će sa velikom verovatnoćom reći da su najlepši oni sami. Veoma su ponosni na sebe. Oni su sami sebi savršeni, čak iako priznaju da treba da krenu u teretanu i smršaju koji kilogram. Vrlo je verovatno da ćete u njegovom telefonu pronaći dosta selfija, Bik je veliki narcis.

Blizanci

Oni mogu da pruže ljubav drugoj osobi, ali su ta osećanja za njih na drugom mestu. Sebi su uvek prioritet. Blizanci vole sebe, ali nisu narcisi, jednostavno ne osećaju potrebu da vode računa o prioritetima drugih ljudi. Njima je više od bilo koga potrebna sloboda u vezi. Ako nešto žele, onda ste ili uz njih ili ne, oni neće menjati svoju odluku. U principu, možete živeti sa njima ako ste dosta tolerantni. Blizancima može biti izuzetno teško da zbog svoje prirode ostvare trajnu ljubavnu vezu.

Lav

Lavovi rade sve za sebe, ali ne kriju to kao Blizanci. Takođe imaju želju da se dive sebi kao Bik. Lavovi su najponosniji ljudi na svetu. Postoje periodi kada rade stvari za druge, ali to je retko. Oni ne zaboravljaju pomoć onih oko sebe, ali pomažu drugima samo kada sami nemaju nikakvih problema ili ako na taj način mogu da poboljšaju svoju reputaciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopveza
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Boki®

    Za bika potpisujem ‼️

  • Anonimni

    Astrolog koji je pisao gore navedeni tekst ne bi trebalo da se bavi astrologijom jer nema pojma o istoj. Pri tom je vrlo arogantan obzirom na naslov kojim je formulisao ova tri horoskopska znaka „Bežite koliko vas noge nose“ – vrlo bezobrazno! Moja preporuka je: nađite neki drugi posao jer ovaj nije za vas. Ništa niste naučili a pritom ste i drski.

    • Stohadin

      A mi device????

    • Sima kosmos

      Veza sa svakim znakom je strašna.