Kakav je u seksu najharmoničniji znak?

Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.

OVAN-VAGA Dva antipoda. Ovnove privlači spoljašnji izgled Vage, a Vagu odlučnost, borbenost Ovna. Erotska veza može da bude veoma zanimljiva, jer jedan stimuliše drugog. Vaga razbuktava uzavrele strasti Ovna, pa je njihov odnos nešto duži praćen milovanjem, predigrom koja Ovna samo pali i dovodi do vrhunca.

BIK-VAGA Ovde nisu potrebni komentari. Njihovi životni putevi su različiti. Praktičan Bik misli da se nežna Vaga prenemaže. Predigra i polni akt nisu uzbudljivi. Seks im je slab.

BLIZANAC-VAGA Intelekt plus osećanja jednako umetnost ljubavi i seksa. Vaga u toj kombinaciji može biti seksualno uskraćena, ali će joj njen partner Blizanac na srebrnom poslužavniku donositi poklone i pažnju. Zajedno će se radovati, naslađivati, pa se zbog lošeg seksa neće rastati.

RAK-VAGA Njihova veza je problematična i u njoj oboje pate. Rak je usamljenik, a Vaga voli društvo. Privikavanje je teško. Erotski odnosi nisu uredni. Tempo zagrevanja im je različit. Ako niste spremni ne ulazite u ovu kombinaciju!

LAV-VAGA Sposobni su da polete u nebo. Već pri prvom susretu zapali se iskra strasti. Prvi pogled, sjaj u očima. Seks je snažan, ali je u njihovom odnosu daleko važnije poverenje. Vaga mora uvek da svojom pojavom izaziva divljenje i želju kod svog Lava.

DEVICA-VAGA Dublji užitak ne mogu da ostvare, pa je neverstvo normalna posledica njihovih odnosa. Oboje su egoiste, pa je njihova veza često proračunta.

VAGA-VAGA Spolja deluju glamurozno, vezuje ih ljubav prema lepim i skupim stvarima. Oboje vole da dobiju više milovanja nego da daju. Veza je osrednja, krevet monoton.

VAGA-ŠKORPIJA Dosta se privlače. Privlače ih nežnost i strast. Nije im potrebno mnogo da bi doživeli orgazam. Harmoniju može da naruši samo tvrdoglave Škorpije. Ova kombinacija je često praćena strašću bez ljubavi.

VAGA-STRELAC Srećna veza. Nema tog Strelca koga Vaga ne može da zavede i usreći. Zbližava ih intimna atmosfera. Počinju milovanjem, nežnim ljubljenjem i vrhunskim seksualnim zadovoljstvom.

VAGA-JARAC Njihova veza je bez uzbuđenja. Različiti karakteri se ogledaju i na seksualni život, koji je tužan. Vremenom njihov život se odvija na dva koloseka: praktičnom i lepom.

VAGA-VODOLIJA Njihova veza je čista poezija. Seks im pruža veliko zadovoljstvo. Druženje im je harmonično, komunikativno. I pored svega tako divna veza može da se prekine bez vidljivih razloga.

VAGA-RIBE Ovde nema šta da se priča. Njih ne vezuje ljubav, već čist sadomazohizam. Dok prvi voli da neko zbog njega pati, drugi voli da taj neko bude on sam i… gle divote! Nekako se uklapaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopvaga
Komentari (0)
Dodaj komentar