Kakva je Vaga u vezi, a kakva kao supružnik?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Vaga rođena.

I dekada – od 24. septembra do 1. oktobra

Oni dobro znaju da ocene gde imaju šanse, a gde ne. Realni su i tako i pristupaju suprotnom polu. U tome često idu dotle da svome partneru daju povoda za sumnju i ljubomoru, jer njihovo shvatanje dužnosti u ljubavi i braku kao da je lišeno idealizma i romantičarske zanesenosti. Zbog toga postaju žrtve kratkotrajnih zadovoljstava, dok ih velike stvari mimoilaze. Odgovaraju im osobe rođene u drugoj polovini januara, maja ili septembra.

II dekada – od 1. oktobra do 11. oktobra

Devojka ove dekade rano doživljava prvu ljubav. He želi nikakvu tajanstvenost, već želi da je svi vide i da joj svi zavide. Osobe ovoga znaka veruju u ljubav i ne dozvoljavaju da im se bilo šta nameće. Kada je potrebno, znaju da brane, i to žestoko, svoje stavove. Njihov brak neće uvek biti srećan, ali oni neće ostati samci, jer domaći život i komfor kuće njima mnogo znači. Jedini znaci koji im ne odgovaraju – Strelac i eventualno Rak.

III dekada – od 11. oktobra do 23. oktobra

Ove osobe prolaze kroz više ljubavnih zanosa. Ako budu iskreni i eliminišu svoju poznatu neodgovornost, a i moralnu nastranost, to im može pomoći da pronađu bračnog druga koji im najviše odgovara. Naklonjeni su suprotnom polu, ali njihova realnost ih čuva od prenagljenih postupaka. Njihova čulnost i duševno osećanje su ravnomerni, i to će im pomoći da imaju srećan porodični život. Odgovaraju im osobe rođene u znaku Vodolije, Blizanaca i Bage. Manje je verovatno da će biti srećni sa nekim rođenim u znaku Jarca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopvaga
Komentari (0)
Dodaj komentar