Bora Đorđević prokomentarisao finale u svom stilu

Frontmen „Riblje čorbe“ Bora Đorđević u svom stilu je za Sputnjik prokomentarisao finalnu utakmicu. Duel Francuske i Hrvatske sumirao je ovako:

Pogba Pol
Dao gol
Igrali su vatreni kvalitetno
Al im je Francuz četiri metnô.

Sada kad fudbala nema više
Može da padne i malo kiše
Francuski tim đuska
Usred grdnog pljuska.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bora ČorbaMundijal
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Miodrag Jovanović

    BORO CARE, TREBAO SI NAPRAVITI I JOŠ KOJI STIH…MALO!

  • Sram vas bilo

    Sram vas bilo, vama je JEDINO STALO DA SE NDH ne uvredi????? Haloooo! Dok HDZ nije totalno fasizirao Hrvatsku, imali smo direktne uvrede od njihovih politicara, npr. kad je Milankovic rekao da smo ‘saka jada’. A kad je HDZ preuzeo, ucinili su neverovatnu stvar: izmislili su vremeplov. Toliko velicaju ustastvo, da nam se svima cini da zivimo u 1941. ili 1991. Umesto da sve zaboravimo, a oni da se distanciraju od 1941. i da ne slave toliko Oluju, oni su MILETU BUDAKU digli spomen plocu i daju nazive ulica po njemu. Zver koja je rekla: „Trecinu Srba POBITI, trecinu pokatoliciti, trecinu proterati.“ I svaki dan se setkaju sa ustaskim sahovnicama, u CRNIM uniformama ustasa i domobrana, crnim zastavama sa naptisima ‘Jasenovac’ i ‘Za dom spremni’, a govore i smotre im vrse GRADONACELNICI i predstavnici vlasti. Nas Seselj im je zgazio zastavu, a on je sef minorne stranke, i oni su se odmah uvredili i pokupili iz Srbije. A njihova ZVANICNA VLAST podrzava FASIZAM. Odlazak u Blajburg i sta sve ne. Zato gospodo, stidite se. ‘Uplasili ste se’ da nije Bora nesto uvredljivo rekao. Eto, Hrvati su pevali da ce nas njihova ruka stici i u Srbiji, kad su pobedili ARGENTINU! Kakve veze mi imamo sa njihovom pobedom? Imamo. Oni uvek slave uz fasizam i ‘ubij Srbina’. Takvi su.

  • Anonimni

    Kad ne može da se raduje uspehu svoje reprezentacije, raduje se neuspehu tuđe. Jadno.

    • Zoran Zemun

      Anonimni, ja o bori nemam neko dobro misljenje, ali je prirodno da su svi pravi Srbi navijali protiv hrvata. Ko je proteran, prognan, kome su ustase u vise navrata u zadnjih 70 godina pobili sve ne moze da ih voli. Naravno u svakom narodu ima kukolja, pa i u nasem, razni „bravo komsije“ kao sto je onaj teniser iz montekarla, onaj zatucani komentator pantic i mnogi drugi. Eto, ja mislim da je to jadno, kad navijas za one koji te mrze vise nego sto vole sebe. I sve to zbog samo malo publiciteta i licne reklame….

    • Anonimni

      A koji je to „neuspeh tuđe“ reprezentacije? Vi ste kao mogli bolje od ovoga, pa vam je kao drugo mesto neuspeh? Ma ajde….Provukli ste se do finala kroz iglene uši, uz više sreće nego pameti. Tri utakmice ste prošli na penale tako da vam je i ovo puna kapa.

  • Miša

    Dobro je,kada je bez bilo kakve uvrede.

  • ja

    odlično,baš super a uplašila sam se da će primitivno likovati i vređati a on realan.Čestitam

  • Odojaja

    Jbg, ovo bi bolje sročio osnovac nižih razreda.

    • Miodrag Jovanović

      JE SI TI OSNOVAC, NAPIŠI NEŠTO DA OCENIMO