Nervozni i potpuno slomljeni Novak priznao: Iscrpljen sam

Poraz u četvrtfialu Dejvis kupa od Rusije teško je pao svim teniserima srpske reprezentacije, ali zbog činjenice da je u dublu sa Viktorom Troickim prokockao šansu za prolazak dalje, Novak Đoković smatra da je iznevero tim i navijače.

Novak je po okončanju meča bio vidno uznemiren, a svoje nezadovoljstvo iskazao je i pred predstavnicima sedme sile, kada je konferenciju završio posle samo nekoliko minuta. Novinare je zanimalo kakvo je njegovo mišljenje o novom formatu Dejvis kupa, na šta je on samo kratko odgovorio:

– Govorio sam o formatu takmičenja tri dana zaredom. Proverite moje prethodne konferencije. Iscrpljen sam i spreman da odem na odmor.

Mediji su želeli da saznaju šta je Đoković rekao skrhanom Viktoru nakon meča, ali nisu dobili željeni odgovor.

– To je privatna stvar, izjavio je Nole.

Viktor Troicki je veoma teško podneo poraz od Rusije, pa je veoma otvoreno poručio kako se oseća:

– Osećam se gore nego ikad. Izneverio sam tim – rekao je Troicki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Vise je nego jasno,da nacin ishrane,na koji ga je nagovorila njegova supruga,nece dobro da se zavrsi po Novaka. To sto je ona vegeterijanka,toje njena privatna stvar. Ali opste je poznato,da je tenis,jedan od najtezih sportova,koji iscrpljuje i poslednje atome snage,na mecevima.Ukoliko Novak ne poslusa svoje trenere,i ne pocne da konzumira jaku kaloricnu hranu,onda mu preostaje jedino,da okaci reket na klin,i da nastavi da jede hranu,koju mu sugerira njegova supruga.! On je svetski sportista,i treba da se o nacinu svoje ishrane,konsultuje sa svetskim strucnjacima iz oblasti kulinarstva,a ne sa neprofesijalnim licima.!